maandag 17 november 2008

AW ACCU, uw accu specialist!

Klipper 133, 2991 KN Barendrecht map
T:0180 - 649484
M:06 - 413 23 091

AW ACCU, uw accu specialist!
AW ACCU is een onafhankelijke importeur en groothandel in accu's. Als onafhankelijke accu importeur zijn wij niet gebonden aan één producent.

AW handelsonderneming staat voor professioneel technisch advies, een snelle levering en producten van absolute topkwaliteit tegen zeer scherpe prijzen.

Het uitgebreide assortiment kwaliteitsaccu's met alternatieven, de ruime voorraadposities, de goede service en de snelle leveringen maken AW handelsonderneming tot de ideale partner voor u als afnemer.

AW Handelsonderneming levert accu's aan de meest uiteenlopende sectoren. Het assortiment is verdeeld over een aantal productlijnen, gezamelijk bieden zij een oplossing voor alle denkbare toepassingen van de accu in uw auto of motor tot de accu in de off-shore industrie.

Wij zijn ook het aangewezen adres voor alle andere accu gerelateerde producten zoals; laders, testers, accukabel, accuklemmen ect.

Laat u adviseren! Wat heeft u nodig? Wij helpen u graag.... Afhankelijk van de gewenste toepassing kunnen wij u kwaliteitsaccu's aanbieden van 0,8 tot 9000 amp!

Indien u informatie, vakkundig advies en/of een prijsopgave wenst neemt u dan vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling via: sales@awaccu.nl of telefonisch 0180 – 649484

Wij zien met belangstelling uit naar uw reactie en hopen op een langdurige en succesvolle samenwerking.

Met vriendelijke groet,

AW ACCU
Arie Wesdijk

Geen opmerkingen: